Någon som har ett sommarhus till Janne?

Juli månad. Semestertider. Och följaktligen vill människor komma ut i skärgården. Är man då inte begåvad med skärgårdshus eller åtminstone en liten stuga är det lätt att desperationen slår till. Som för lappmakaren Jan-Olof här (som av sina vänner verkar vara kallad det mer lätt och lediga ”Janne”).

Hjälp-vill-hyra-hus-på-orus

Den stackars Janne är så rädd att inte få möjligheten att spendera sommaren i den bohusländska skärgården att han ropar på hjälp. Med versaler till och med. Han är till synes livrädd, karln. Låt oss hoppas att någon barmhärtig sommarhusamarit har förbarmat sig över Janne och hans familj om sådan finnes.

Och låt oss hoppas att otyget med att sätta ut överflödiga snedstreck så som Janne gjort på sin lapp när han skriver ”per/månad”. Detta är något jag alltför ofta ser nuförtiden. Exempelvis skriver många MVH/Pelle (eller vad personen nu heter) som avslutningsfras i meddelanden. Varför detta obehövliga snedstreck? Nej, skärp er nu Janne och alla andra!

—————————————————————————————–

Svänger
Att jag ska se mitt favoritband Fibes, Oh Fibes! på Liseberg imorgon. Ända sedan ”This City Got No Boulevards” kom har jag varit hopplöst förälskad i denna göteborgska poporkester. Imorgon vill jag höra en massa gamla favoriter och nya guldkorn som ”Love Child” och ”New York”.

Svänger inte 
Värmen. Det må låta gnälligt, men jag börjar tröttna på att vara en vandrande svettpärla.

Annonser
Published in: on 02 juli 2009 at 18:48  Kommentera  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://copycharlotte.wordpress.com/2009/07/02/nagon-som-har-ett-sommarhus-till-janne/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: