Ladies and gentlemen, there’s a new kid in the PR-branch

Läser i Dagens Media att journalisten Linda Skugge ska sluta skriva och istället ge sig på en karriär inom PR med egna byrån Skugge & Co. Hon säger sig ha fått inblick i hur fel många byråer tänker och att detta är anledningen till att så många projekt inte lyckas och skapar missnöjda kunder. Med sin erfarenhet från media ska hon bli en motvikt till flumsnacket om kreativitet och flådiga powerpointpresentationer. Lära andra hur det går till, helt enkelt. Hur det kommer att gå återstår att se.

linda skugge

Jag minns när jag någon gång i mina sena tonår la vantarna på Lindas första krönikesamling Lindas samlade 93-96 och blev helt hänförd av hur bra hon skrev. Hur tänkvärda och gripande hennes texter var. Hon blev en förebild. Genom åren har jag sedan läst flera av hennes böcker, men ingenting har nått upp till den första textsamlingen. De senaste åren har hon skrivit en del bra tankar kring exempelvis företagande, men annars har det mest varit ältande om barn och familjeliv. Inte speciellt kul.

Så att hon är trött på att skriva, vilket hon själv också hävdar, märks. Hoppas att hon finner ny glöd i PR-karriären och att det går riktigt bra. För jag gillar Linda. Hon är bra.

————————————————————————————–

Svänger
Att för första gången lyckas ordna internetuppkoppling i skärgården. Nu kan jag surfa med havsutsikt. Fint det.

Svänger inte
Att Michael Jackson begravdes igår. Det är så sorgligt att han är borta.

Annonser
Published in: on 08 juli 2009 at 18:43  Kommentera  
Tags: , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://copycharlotte.wordpress.com/2009/07/08/ladies-and-gentlemen-theres-a-new-kid-in-the-pr-branch/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: