Den enda film du behöver se i höst

Glöm Public Enemies, Sommaren med Göran och Harry Potter nummer whatever. Och snälla, förträng helst Brüno. Nej, den enda film du behöver se i höst är Marknadsföring i lågkonjunktur, Sveriges Annonsörers kampanjfilm med Handelshögskolans professor Micael Dahlén.

Syftet med kampanjen är att påminna landets företag och organisationer om hur lönsamt och effektivt det är att satsa på marknadsföring i sämre tider – för att sedan kunna skörda när vinden vänder. Kampanjen, som pågått sedan 1 juni, har jag sett runtom i Stockholm, men här i Göteborg har jag inte sett skymten av den. Förhoppningsvis har jag tittat på fler ställen för detta är ett budskap som inte bör missas.

sveriges annonsörer

Klicka här för att komma till filmen på Sveriges Annonsörers webbplats.  På sajten finns också en massa annat värdefullt material om varför du som företagare ska gasa istället för bromsa marknadsföringen i kristider. När du sett filmen, se till att så många andra som möjligt också gör det. Sen tar vi tag i det här tillsammans och vänder krisen, okej?

Och känner du att du måste se minst två filmer i höst så kan jag även rekommendera Woody Allens Whatever Works. Den är inte dum den heller.

——————————————————————————————

Svänger
Gårdagskvällens Pecha Kucha Göteborg. Vi i publiken fick ta del av en rad intressanta och duktiga kreatörers presentationer. Min favorit var Mattias Åkerberg, copywritern som bl.a. ligger bakom en av mina favoritbloggar Please copy me.

Svänger inte
Att Sverigedemokraterna tydligen har ökat till 5,6 procent.

Annonser

The URI to TrackBack this entry is: https://copycharlotte.wordpress.com/2009/08/13/den-enda-film-du-behover-se-i-host/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: