Reklam för mitt nya bloggprojekt!

Det här med medieköp när man vill göra reklam är ju inte direkt billigt så då är det tur att jag har en egen blogg där jag kan göra så mycket gratisreklam jag vill.

I dag vill jag därför slå på stora trumman för mitt senaste och just nu roligaste projekt, bloggen ”Karriärkvinnorna mejlar”, som jag skriver tillsammans med min skarpa vän och numera bloggkollega Maria. I den blogg möter du bloggosfärens tveklöst bittraste karriärkvinnor, de fiktiva karaktärerna Katarina Franzén och Lena Wallin, som dagligen mejlar till varandra om tillkortakommanden i karriären, hopplösa kollegor och fiaskon i privatlivet.

                

Katarina, 42 år, är en mellanchef på ett stålföretag som inte fått avancera på tio år, är olyckligt gift med en otrogen make och har två försummade barn. Nyligen har hon fått retstickan från mellanstadiet som sin nya chef eftersom han tillhör familjen som äger företaget. Denne odugling som spenderar större delen av sin tid dreglande över receptionisten har nu ytterligare minskat Katarinas möjligheter till avancemang.

Lena, 41 år, är chefredaktör på en landortstidning, frånskild och har två barn som hon får större delen av ansvaret för. För att stå ut med att chefa över en i hennes ögon totalt inkompetent redaktion och den 82-årige ägarens ständiga inviter ser hon till att unna sig en princesstårta lite för ofta.

Aktuellt just nu är att Katarina under påverkan av alltför många lakritsshots under leken ”Sanning eller konsekvens” tillsammans med kontorets unga receptionists tjejgäng råkat erkänna att hon, visserligen som ett skämt, bombhotade jobbets julfest för två år sedan. Nu hoppas hon innerligt att ingen minns vad hon sa. Lena har även hon försatt sig i en prekär situation genom att när hon skulle spela hjälte och rädda kommunalrådets utställningskatt från ett högt träd tyvärr hade yngste sonens kalsonger med Lille Skutt på sig. Och bilderna, samtliga tagna underifrån, på tidningens förstasida och i kollaget inne i tidningen visar det mesta …

Läs mer om vänninorna HÄR. Och vill ni ha två nya kompisar på Facebook kan ni lägga till Katarina HÄR och Lena HÄR.

Den här bloggen ska bli en del av ett kul projekt som jag har på gång, mer om det kommer framöver. Så, slut på gratisreklamandet för den här gången.

——————————————————————————————–

Svänger
Att den vackra snön fortfarande ligger kvar. Känns inte som om jag upplevt något sådant liknande sedan jag var 5 år.

Svänger inte
Skalvet på Haiti. Stackars, stackars människor.

Annonser

The URI to TrackBack this entry is: https://copycharlotte.wordpress.com/2010/01/13/reklam-for-mitt-nya-bloggprojekt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: