Tadaa! Bloggaren som tillfälligt tryckt på pausknappen har återvänt!

Oj, oj, oj vilket katastrofalt dåligt bloggande den senaste tiden. Skämmes, rent ut sagt. Men jag får skylla på att Copy Charlotte just nu är en kokande gryta, det händer mycket i företaget, och därför har påhittigheten och inspirationen inte räckt till för den här bloggen. Det ska bli ändring, det lovar jag.

Ni vet kanske hur det brukar vara när hjärnan jobbar för högvarv hela dagarna. När man sedan, halvt slutkörd, ska ta det lugnt så orkar man inte läsa några tegelstenar av Kafka eller se någon film som kräver någon som helst tankeinsats – allt man orkar med är en Kalle Anka-tidning och Sällskapsresan del whatever. Eller något i den stilen. Samma sak har det varit med mina reklamanalyser den senaste tiden, jag har inte orkat med mer än smålustiga grejer som den här:

I Resumé kan man läsa om att Friskis & Svettis reklamkampanj har drabbat det stackars gatuköket Åsögrillen i Stockholm på ett ganska brutalt sätt. Friskis & Svettis vill få folk att motionera mer i vardagen och föreslår därför på affischen att den som är korvsugen ska välja en annan grill som ligger 11 minuters promenad bort. Åsögrillens ägare har tydligen inget emot detta tilltag, förhoppningsvis har inte verksamheten drabbats alltför hårt, och jag tycker att kampanjen i all sin enkelhet är rätt så fiffig. Och förhoppningsvis bidrar den även till att Stockholms sammanlagda kalorimängd minskar.

Så, det här blev i alla fall ett livstecken från en bloggare som tillfälligt tryckt på pausknappen. Nu ska det blir skärpning så på återseende inom kort.

———————————————————————————————-

Svänger
Den nya komediserien Solsidan på TV4. Svenska komediserier är sorgligt ofta dåliga, men den här verkar vara riktigt bra. Härligt!

Svänger inte
Spårvagnschaufförer som ser en komma springande, behåller dörrarna öppna för att inge hopp, men när man är ett par meter från vagnen stänger dem, retsamt plingar till och kör iväg. Jag tycker det är lumpet gjort.

Annonser

The URI to TrackBack this entry is: https://copycharlotte.wordpress.com/2010/02/03/bloggaren-som-tillfalligt-tryckt-pa-pausknappen-har-atervant/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: