Årets bröllop är inte det mellan Victoria och Daniel

Det tjatas mycket om bröllop i dessa dagar. Den värsta hajpen kring Victoria och Daniel har vi fortfarande framför oss – att folk hetsar upp sig över att kronprinessan gifter det köper jag. Men vad är det med alla dessa spaltmeter som skrivits om morgondagens vigsel mellan Niclas Wahlgren och Laila Bagge? Visst är det synd om stackars Nicke att resten av familjen tvingas/hellre vill (?) spela fars och få en andra chans i Melodifestivalen, men det är liksom … inte så intressant. I alla fall inte den utsträckning som detta tagit sig i pressen. Vem bryr sig egentligen? Nej, det räcker nu – låt oss hoppas att de tu får en bra dag i morgon och att syrran går vidare till schlagerfinalen så kanske vi kan släppa det här sen.

Ett stundande bröllop som det däremot talats alldeles för lite om är att en av våra folkkäraste singlar, GB:s Clovve, ska gänga sig med en förmodligen isglasskylig brud vid namn Clovina.

Festligheterna går av stapeln i maj och tydligen ska det slås på stora trumman med Liseberg som vigselplats och Lisebergskaninen som best man. Man brukar ju ha en nära vän som best man och jag undrar hur GB-gubben och kaninen blev kompisar? Kanske finns det någon förening för storföretagsmaskotar som träffas med jämna mellanrum 0ch där de en gång i tiden fann varandra över en läskeblask eller så?

Bara att ge upp för alla tjejer som trånat efter GB-gubben under alla dessa år, de som efter en blöt kväll olovandes tagit med honom hem om man funnit honom övergiven utanför någon kiosk. Undrar vad denna Clovina har som ingen annan har. Förmodligen ett kallt hjärta … Hursomhelst, hjärtliga lyckönskningar till brudparet från Copy Charlotte

—————————————————————————————-

Svänger
Att befinna sig i den kungliga huvudstaden hela helgen.

Svänger inte
Envisa förkylningar.

Annonser

The URI to TrackBack this entry is: https://copycharlotte.wordpress.com/2010/03/05/arets-brollop-ar-inte-det-mellan-victoria-och-daniel/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. Årets bröllop måste det vara för alla brudar och brudgubbar som går till vigsel……..årets bröllop just för dem.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: